CIP tizimlarida dezinfeksiya jarayonlarida innovatsion ilovalar: xlornovatista kislota qurilmasi, xlornovatista kislota generatori.
Alternativ innovatsion taklif dezinfektsion vositalar ishlab chiqaruvchilari uchun: xlornovatista kislota qurilmasi, xlornovatista kislota generatori.
Alternativa dezinfeksiya jarayonlarida: Innovatsiyalar, yashil texnologiyalar qo'llanilishi.
Mahsulotlar
Previous slide
Next slide

Tavsiya etilgan mahsulotlar

HOCL-CIP sistemalar

HOCl - Sanoat korxonalari

ECPA-HOCl-Oziq-ovqatni qayta ishlash modellari

ECPA-HOCl- Anolit modeli dengiz suvi

Faoliyat

Bakteriyalar, viruslar va qo'ziqorinlarga ta'sir spektriga ega. Barcha patogenlarga qarshi 100% samarali.

Tejamkor

O'z tabiat dori-darmon vositangizni ishlab chiqing, bu uzoq muddatda byudjetingizga foyda keltiradi – siz uni litriga 25 tsentdan kam narxda olasiz.

Tabiiy

Izlar va toksinlar qoldirmaydi va yuvishni talab etmaydi. Bu irritatsiyaga sabab bo'lmaydi. 100% biodegradatsiyalanuvchi.

Bezarar

Atrof-muhitga va insonlarga zarar bermaydigan, yuqori xususiyatlarga ega dezinfektsiyalovchi vositadir. Oziq-ovqat bilan ishlatish uchun mos keladi.

Hipokloröz (HOCl) 100% tabiiy dezinfektsiyalovchi vosita

Dunyo Sog’liqni Saqlash Tashkilotlari: FDA, EPA, USDA – Hipokloröz kislota, toksin moddalar mavjud bo’lmagan, qo’llanilgandan so’ng yuvishni talab qilmaydigan yuqori samarali dezinfektsiyalovchi vosita ekanligini tasdiqlagan. HOCL – Hipokloröz kislota inson tanasining mikroorganizmlarga qarshi ishlab chiqargan tabiiy dezinfektsiyalovchi vositasidir, shuning uchun inson tanasi hech qanday tarzda Hipoklorözga nisbatan allergik reaktsiya ko’rsatmaydi.

Ilovalarimiz

Turizm-Mexmonhona-Hocl

Turizm va joylashish korxonalari yuqori darajada gigiena qoidalari va mikrobiologik xavfsizlikni ta'minlaydi...

Kasalxonalar – Tibbiyot markazlari

Kasalxona sanitatsiyasi elektroliz sintezi orqali ishlab chiqarilgan hipokloröz kislota (HOCl) eritmasi, xavfsiz, to'liq...

Suv havzalari

Suvdagi bakteriyalarni yo'q qilish vositasi sifatida xlorlashning afzalliklari shubhasizdir.

Ichimlik - Sharbat korxonalari

Bugungi kunda turli bozorlarda oziq-ovqat xavfsizligi katta muammo hisoblanadi. Mikrobiologik bakteriyalar...

Qishloq joylarda suvni tozalash

Odatda shahar suvini ta'minlash uchun suvni tozalash to'g'onlardan yoki daryolardan xom suvni quyish orqali..

Parrandachilik: so'yish joylari

Parrandachilikda qushlar salomatligini muhofaza qilish va yuqumli kasalliklarga qarshi kurashish maqsadida...

Go'sht mahsulotlarini qayta ishlash

Go'shtning bakterial ifloslanishi doimiy muammodir. Qayta ishlangan go‘shtni o‘tkazish-tashuvchi transport vositalari...

Baliq va dengiz mahsulotlarini qayta ishlash

Baliq va dengiz mahsulotlarini qayta ishlashda; Mahsulot fileto qilinganda suyaklar chiqariladi, qadoqlanadi...
Korporativ mijozlar
0
Ijobiy daromad (%)
0 %
Tugallangan loyiha
0
Bir litr narxi ($)
0

Yangiliklar